• Onder luid applaus van een goedgevulde tribune kwam Olympia 1 samen met het team van de week – de C2 – het veld op voor de eerste thuiswedstrijd van dit zaalseizoen. Met Romy in de basis in verband met de verschillende blessures, startte Olympia goed en Evi (1-1) en Wim (2-4) zorgden met mooie afstandsschoten dat Trekvogels niet direct kon uitlopen. Helaas stokten vervolgens de doelpunten van de Olympia-zijde, waardoor er gerust werd met een 2-16 stand.

In de rust moedigde coach Aldo Cafferata het team aan om toch te blijven knokken in deze pittige wedstrijd. Na rust scoorde Andre nog vier keer en Sjoerd één keer, waardoor de eindstand werd bepaald op 7-29.

Nogmaals dank aan Jermain die de tijdens de wedstrijd uitgevallen scheidsrechter verdienstelijk heeft vervangen!

Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Triade 1 op het programma. Op het veld speelde Olympia haar beste wedstrijd tegen Triade 1 en sloot deze winnend af. Dit belooft een spannende wedstrijd komende zaterdag om 18.00 uur in Sporthal Olympia.